Izvor: Vesti-online.com, 26.Jun.2016, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VIDEO: Da li je ovo najbolniji pokušaj parkiranja?

Parkiranje je mnogim vozačima veliki problem, ali je svima jasno da je najbolje izaći iz automobila i proveriti kakve su šanse da određeni auto "uteramo" na neko mesto, posebno ukoliko je ono vrlo usko. Međutim, ovaj vozač iz Kanade se, na žalost njegovog auta, toga nije setio...

U njegovu korist ide činjenica da ima samo 16 godina i time nepostojeće iskustvo, ali je otežavajuća okolnost to što je zapravo, uprkos činjenici da još nema vozačku dozvolu, vozio, udario >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << drugo parkirano vozilo i pobegao s mesta nezgode, pokušavajući da sakrije svoje (ne)delo.

Najveću kaznu za to dobio je Porše Kajen njegove majke, a uskoro bi mogao i on, jer će se susresti sa optužbama za vožnju bez dozvole i štetu koju je naneo drugom automobilu.

Policija je snimila njegov pokušaj zaista bolnog parkiranja, posle kog mu mama verovatno više nikada neće dati ključeve.

Uverite se i sami:

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.