(VIDEO) DA PUKNEŠ OD SMEHA: Pogledajte ko je pobedio u tuči starijeg čoveka i mladića

Izvor: Kurir, 27.Feb.2015, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) DA PUKNEŠ OD SMEHA: Pogledajte ko je pobedio u tuči starijeg čoveka i mladića

Radnja u ovom snimku se dešava u Rusiji, a glavni akteri ove "epohalne tuče" su dvojica muškaraca

Kad god čovek pomisli kako je na internetu video sve što se može videti, svako malo se pojavi video koji još više iznenadi, a nekada i nasmeje sve.

Radnja u ovom snimku se dešava u Rusiji, a glavni akteri ove "epohalne tuče" su dvojica muškaraca, od kojih je jedan bar dobro popio, jer ne zna gde se nalazi i odlučio je da udari starijeg muškarca, koji ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << na vrlo miran i ležeran način izbegava, a na kraju je i uspeo i da ga savlada.

Naime, stariji čovek je u jeku "napada" mlađeg momka, držeći cigaretu u rukama, potpuno opušteno izbegavao sve udarce, a na kraju je uspeo da ga obori na zemlju, da se ovaj primiri.

Pogledajte video:

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.