VEST GODINE Svarceneger u Igri prestola

Izvor: medio.rs, 06.Jul.2015, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEST GODINE Svarceneger u Igri prestola

Švarceneger je izjavio da je veliki fan serije kao i da bi odmah prihvatio ponudu da se pojavi u "Igri prestola"

Kao bomba je odjeknula vest da bi Arnold Švarceneger mogao da se pojavi u narednoj sezoni “Igre prestola”!

Iako sem glasina, trenutno nema bilo kakve konkretne potvrde, u prilog tezi da ova informacija ne zvuči toliko neverovatno, ide i izjava Švarcenegera koji je rekao da je veliki fan popularne serije kao i da bi odmah prihvatio ponudu da se pojavi >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << u “Igri prestola”.

Postoje i dva jaka aduta koja bi Konana/Terminatora/Komandosa mogla da dovuku u Vesteros – novi Arnoldov film “Terminator Genisys” je režirao Alan Tejlor, čovek koji je i reditelj “Igre prestola” a Švarci ne krije i koliko je oduševljen Emilijom Klark, poznatijom kao Deneris Targerijan i majka zmajeva, koja u novom Terminatoru igra Saru Konor.

Možemo samo da zamislimo ludnicu koja bi nastala kada bi se čuveni glumac zaista pojavio u nekoj od scena “Igre prestola”, a da li će od toga biti nešto… pa, čućemo uskoro.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Arnold Schwarzenegger u novoj sezoni ‘Igre prestola’?

Izvor: Tracara.com, 06.Jul.2015

Arnold i Emilia na premijeri Terminatora (foto: Wenn) Akciona zvezda Arnold Schwarzenegger je izjavio da je veliki fan hit serijala Igra prestola i da bi rado prihvatio ponudu producenata da se u istoimenoj seriji i pojavi. Ova vest je zapalila internet jer mnogi fanovi serije misle da bi Terminator bio...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.