Izvor: Blic, 04.Maj.2016, 22:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI POŽAR U ČAČKU Gori pogon "Slobode", zapalila se smesa za pravljenje suzavca

U vojnoj kompaniji "Sloboda", večeras oko 21.30 sati, izbio je požar u pogonu artificije, nakon što se zapalila smesa za proizvodnju suzavca. Vatrogasci su izašli na teren i požar je ugašen oko 22:05 časova.

Kako nezvanično saznajemo, jedna radnica prebačena je u bolnicu.

Meštani dela grada u blizini fabrike uputili su veliki broj poziva službi hitne pomoći jer su osetili neprijatan miris u vazduhu, gušenje i štipanje za oči.

Iz štaba za vanredne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << situacije pozvali su građane iz dela grada u blizini ''Slobode'', ali i naseljima Avenija 1 i 2 da zatvore prozore na kućama i stanovima.

Nadležni još uvek ne žele da se oglašavaju povodom stepena opasnosti nakon izbojanja incidenta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Požar u Čačku: Gori pogon "Sloboda", zapalila se smesa za pravljenje suzavca

Izvor: Vesti-online.com, 04.Maj.2016

U kompaniji "Sloboda" došlo je u sredu uveče do požara u jednom od pogona. Prema nezvaničnim saznanjima, tom prilikom zapalila se smeša za pravljenje suzavca, zbog čega su meštani tog dela grada uputili više poziva službi hitne pomoći...U odeljenju za vanredne situacije pozvali su građane...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.