VELIKI GREG: Nahranio 50 beskućnika u restoranu sa 5 zvezdica!

Izvor: Kurir, 23.Apr.2014, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKI GREG: Nahranio 50 beskućnika u restoranu sa 5 zvezdica!

Greg Benson je odlučio napraviti nešto posebno za grupu beskućnika iz svog grada. U saradnji s prihvatilištem u gradu Glendajla, Benson i njegov tim su pretvorili jednu dvoranu tog centra u prekrasan restoran.

Oko 50 beskućnika je doveo u prostoriju koja je izgledala luksuzno, kao da su došli u hotel s pet zvezdica, a hrana koju je spremljena za njih bila je vrhunska. Mnogi od njih nikada nisu ni imali prolike da probaju tako ukusna i luksuzno pripremljena jela.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir <<
"Ne idemo nigde odavde. Ne mrdamo nigde i čekamo da vidimo šta se dešava", rekao je jedan od 50 beskućnika koji nije mogao da veruje šta mu se dešava. Bili su usluženi kao multimilioneri i svi su se prema njima ponašali kao da su milioneri, a mnogi od njih nisu u svom tanjiru nikada imali odrezak.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.