VELIKA ULAGANJA: Za srpske puteve 3,3 milijarde dinara

Izvor: Kurir, 06.Maj.2015, 07:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VELIKA ULAGANJA: Za srpske puteve 3,3 milijarde dinara

Očekuje se realizacija šest kapitalnih projekata, a najviše novca, čak 980 miliona dinara, otići će na izgradnju deonice auto-puta Ub-Lajkovac na Koridoru 11

BEOGRAD - Samo u šest kapitalnih projekata u Srbiji iz budžeta će do kraja ove godine biti uloženo 3,3 milijarde dinara, a najveća suma, čak 980 miliona dinara, biće utrošena na izgradnju deonice auto-puta Ub-Lajkovac na Koridoru 11.

Osim ovog projekta, akcenat investiranja, kako tvrdi ministarka građevinarstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović, biće na projektima „Beograd na vodi“, mostovima Ljubovija-Bratunac i Zemun-Borča, Fruškogorskom koridoru i deonici auto-puta Obrenovac-Ljig na Koridoru 11.

- Samo u maju biće potrošeno 216 miliona dinara, od čega je najviše predviđeno za „Beograd na vodi“, skoro 93 miliona, za most Zemun-Borča 70 miliona i Obrenovac-Ljig 53 miliona dinara. Već u junu, prema planiranoj dinamici, za projekte je predviđeno skoro 330 miliona, u julu skoro 360 miliona, avgustu 465,5 miliona, a u septembru oko 650 miliona dinara - kaže ministarka Mihajlović za Kurir.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.