VEČERAS JE PLAVI MESEC: Nada Macura upozorila na oprez!

Izvor: Kurir, 31.Jul.2015, 23:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEČERAS JE PLAVI MESEC: Nada Macura upozorila na oprez!

Večeras je pun Mesec nad Srbijom i ima stvari kojih morate da se čuvate

Prema rečima dr Milana Milića, Kanađani su 2012. godine objavili trogodišnju studiju gde su procenjivali pacijente primljene  u urgentnu psihijatrijsku službu za vreme punog Meseca i nisu uočili nikakve razlike u odnosu na druge periode.

Zanimljivo je međutim, da je 63 odsto doktora potvrdilo subjektivni utisak da su imali više pacijenata sa psihičkim pogoršanjem za vreme punog Meseca.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << />
Slična istraživanja u Srbiji nisu nikad rađena, tako da je neke stvari moguće samo primetiti ili ne.

Kardiolog i PR Hitne pomoći u Beogradu, Nada Macura, sigurna je da postoji uticaj punog Meseca, ako i mesečevih mena na čoveka, kao što je evidentan i uticaj na planetu Zemlju.

"Nama u Hitnoj se dešava da kada imamo puno intervencija, teških saobraćajnih nesreća, pogoršanja raznih stanja, da se međusobno pitamo da nije noćas pun Mesec. Nekada bude, a nekada ne", rekla je Macura.

(Blic magazin)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.