VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE SRBIJE U UTORAK: Set medijskih zakona na dnevnom redu

Izvor: Kurir, 28.Jul.2014, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VANREDNA SEDNICA SKUPŠTINE SRBIJE U UTORAK: Set medijskih zakona na dnevnom redu

BEOGRAD - Predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković sazvala je za utorak vanrednu sednicu na kojoj će se naći više zakonskih predloga, među kojima je i set medijskih zakona, saopšteno je danas iz Skupštine Srbije.

Na dnevnom redu sedmog vanrednog zasedanja su Predlog zakona o privatizaciji, Predlog izmena i dopuna Zakona o stečaju i Predlog izmena i dopuna Zakona o postupku registracije u Agenciji za privredne registre.

Poslanici će raspravljati i o Predlogu zakona >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << o javnom informisanju i medijima, Predlogu zakona o elektronskim medijima, kao i o Predlogu zakona o javnim medijskim servisima. Sednica je sazvana na zahtev Vlade Srbije. Početak vanredne sednice je sutra u 10 časova.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Poslanici sutra o Zakonu o privatizaciji

Izvor: Akter, 28.Jul.2014

Vanredna sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati, između ostalog i o Predlogu zakona o privatizaciji, kao i setu medijskih zakona - predlozima zakona o javnom informisanju i medijima, elektronskim medijima i javnim medijskim servisima, zakazan je za sutra, saopšteno je iz parlamenta

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.