Uživo je još slađa: Evo šta Indila radi pre koncerta (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 26.Maj.2015, 17:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživo je još slađa: Evo šta Indila radi pre koncerta (FOTO, VIDEO)

Neke dive vreme pre koncerta koriste za opuštanje u luksuznim hotelima ili raspevavanje, ali Indili to nije potrebno - ona se danas družila sa svojim srpskim fanovima.

Šarmantna Indila je danas u hotelu Hajat delila autograme i družila se s mlađanim fanovima.

Juče su svoju kreativnost i motivaciju da je upoznaju pokazali mnogi, ali su se Ana Nedeljković (uz tatinu pomoć) i Olgica Mitrović-Koprivica ubedljivo izdvojile svojim stihovima.

Tako je i euforija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << počela dok smo čekali da Indila stigne. Vuk, za kog je mama ovo organizovala kao iznenađenje mislio je da će svirati gitaru na snimanju i vežbao je svoje omiljene melodije, dok je mala Ana slušala Indiline hitove i upravo kad su tražili pesmu SOS Ana je ipak Vuku odala da je Indila "gore u svojoj sobi" i da će je ona uskoro upoznati. Vuk je odmah znao zašto je i on tu, i nije mogao da veruje da će njegovoj gitari, na kojoj uči da svira upravo Indiline hitove biti i njen potpis.

Olgica je ipak svoje divljenje iskazala na drugačiji način i poklonima i zahvalnošću na divnim melodijama i talentu koji Indila deli sa nama. Tako joj je spremila specijani rokovnik na poklon, sa željom da je inspiriše na stvaranje još mnogih ovako divnih i iskrenih hitova. Nije krila ni oduševljenje njenom lepotom pa nam je tako odala i da joj je spakovala i jedan kozmetički poklončić.

Indila će večeras nastupiti u Kombank areni kao glavna zvezda "New divas" spektakla, a domaćice su devojke iz Zemlje gruva, Sara Jo i Nevena Božović.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.