Izvor: Blic, 20.Jul.2017, 16:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uživao je u sladoledu, a onda je zagrizao nešto zbog čega je PRETRNUO OD STRAHA

Porodica iz Kanade mora da prođe niz zdravstvenih testova jer su dok su jeli sladoled pronašli iglu za venski kateter u poslastici. Četiri člana porodice su već bila pri kraju svojih porcija, kad je jedan od njih zagrizao medicinsko pomagalo.

Proizvođači sladoleda su nakon ovog incidenta rekli da su zatražili detaljnu istragu Kanadske sanitarne inspekcije, a zdravstvene ustanove u Kvebeku su obavestile porodicu da moraju da prođu niz krvnih testova za sve vrste hepatitisa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i za virus HIV-a, i to u narednih šest meseci. Iz sanitarne inspekcije su naveli da istražuju slučaj.

Porodica koja je pronašla iglu je inače slavila rođenje bebe, a iglu je pod zubima osetio novopečeni deda. Prvo je pomislio da se radi o ljusci oraha, piše BBC.

Iz kompanije koja proizvodi sladoled, "Laiterie de Coaticook", su rekli da po datumu proizvodnje mogu otkriti kad je sladoled pakovan i da gledaju snimke kamera.

- Imamo toliko internih kontrola u pogonu i u proizvodnji hrane da je ovako nešto nenormalno - rekao je potparol iz kompanije.

U utorak su na svojoj službenoj stranici na Fejsbuku objavili informaciju da su prvi testovi svi dobri i da su lekari rekli da je gotovo nemoguće zaraziti se tim putem.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.