Uz postpejd Ekstra dodatke dobijaš više

Izvor: Mondo, 29.Jul.2015, 15:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uz postpejd Ekstra dodatke dobijaš više

Vašu postpejd tarifu možete da učinite još povoljnijom uz mts Ekstra tarifne dodatke.

Foto: mts. Uz postpejd Ekstra dodatke dobijaš više.

Čak i ukoliko potrošite sav saobraćaj koji je uključen u mesečnu naknadu ne morate da se brinete jer uz mts Ekstra tarifne dodatke možete opušteno da surfujete Netom, razgovarate i dopisujete se sa voljenim osobama.

U okviru postpejd Ekstra dodataka na raspolaganju su vam:

- Ekstra minuti
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
- Ekstra poruke

- mts najdraži broj

- Neograničeni Internet tarifni dodaci.


Za još povoljnije razgovore možete da odaberete 30, 60 ili 120 Ekstra minuta, za opušteno dopisivanje na raspolaganju su vam 100, 500 i 3.000 Ekstra poruka, dok vam opuštene razgovore i dopisivanje sa voljenom osobom omogućava tarifni dodatak mts najdraži broj, sa 2.000 minuta i isto toliko SMS poruka u mts mreži.

Uz tarifni dodatak Neograničeni Internet - Net Plus S, M, L i Net Plus XL možete da koristite maksimalno brz Internet i nakon potrošenog saobraćaja u okviru paketa.

Dodatak koji odgovara vašim potrebama možete da aktivirate u glavnom meniju mts vodiča, pozivom na *797#, ili slanjem SMS poruke u odgovarajućem formatu na broj 7888.

Za više informacija o ceni i načinu aktivacije Ekstra dodataka posetite sajt mts-a. Iskoristite pogodnost ovih dodataka i opušteno razgovarajte, dopisujte se i surfujte po Netu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Uz postpejd Ekstra dodatke dobijaš više

Izvor: Blic, 29.Jul.2015

Vašu postpejd tarifu možete da učinite još povoljnijom uz mts Ekstra tarifne dodatke...Čak i ukoliko potrošite sav saobraćaj koji je uključen u mesečnu naknadu ne morate da se brinete jer uz mts Ekstra tarifne dodatke možete opušteno da surfujete Netom, razgovarate i dopisujete se sa voljenim...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.