Upozorenje vozačima zbog najave nevremena u Šapcu

Izvor: NoviMagazin.rs, 04.Sep.2015, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upozorenje vozačima zbog najave nevremena u Šapcu

Javno preduzeće Putevi Srbije apelovalo je večeras na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni zbog najave nevremena na području Šapca i okoline u narednih sat vremena.

Prema najavi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, u narednih sat vremena očekuje se jaka oblačnosti na području Šapca i u okolini, a može doći do pojave pljuskova praćenih grmljavinom i kratkotrajnom pojavom grada.

Putevi Srbije apeluju na vozače da posebno budu oprezni, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju ograničenja brzine i postojeću signalizaciju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Vozači, oprez u Šapcu i okolini, sprema se nevreme

Izvor: B92, 04.Sep.2015

Javno preduzeće Putevi Srbije apelovalo je na sve učesnike u saobraćaju da budu oprezni zbog najave nevremena na području Šapca i okoline u narednih sat vremena..Prema najavi Hidrometeorološkog zavoda Srbije, u narednih sat vremena očekuje se jaka oblačnost na području Šapca i u okolini, a...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.