Upoznajte Melisu Sirenu: Ona zaista živi na dnu mora

Izvor: B92, 28.Maj.2015, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upoznajte Melisu Sirenu: Ona zaista živi na dnu mora

Melisa Don je postala Melisa Sirena i to je njena profesija. Dakle, ona je sirena u životu, a i šire.

Melisa se upotpunosti uživela u lik sirene. Ona se trudi da njen izgled sirene bude što uverljiviji. Naime, ona ima riblji rep, morske zvezde na grudima, raspuštenu bujnu kosu.

Melisa Don je zvanično promenila ime u Melisa Sirena, jer je to njeno životno opredeljenje. Ona svakodnevno obavlja svoj posao, pliva u moru, druži se sa morskim stvorenjima. Morske životinje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je se ne plaše, čak na protiv one je poznaju i druže se sa njom, što dokazuju snimci i slike.

Bez obzira na povremene opasnosti, Melisa uživa u svom životu na dnu mora, kao u pesmi iz animiranog filma “Mala sirena”. Međutim, postoji samo jedan mali problem, a to je morska bolest.

“Meni je bitno samo da ne dobijem morsku bolest. Da, istina je, sirene mogu da dobiju morsu bolest”, rekla je Melisa, prenosi “Hafington Post”.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.