Izvor: Nezavisne Novine, 25.Okt.2016, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Upitan opstanak poslovnice "Trendteksa" u Trebinju

TREBINJE - Proizvodnja u pogonima nekadašnjeg trebinjskog "Novoteksa", koji sada radi u zakupu firme "Trendteks" iz Doboj Juga, ne može se organizovati ni na jednoj proizvodnoj liniji, jer 35 radnika, koliko ih se vratilo na posao, nije dovoljno za obavljanje svih šivaćih operacija, što će dovesti u pitanje cjelokupan opstanak "Trendteksove" poslovnice u Trebinju.

"Naše koleginice zasad samo dovršavaju ono što je ranije bilo započeto, i njih je svega petnaestak za mašinom", >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << objašnjavaju radnice koje ne rade. Iako su iz Uprave "Trendteksa" stizala uvjeravanja da osim 12 otpuštenih radnika u prvom mahu neće biti drugih otpuštanja, u ponedjeljak ih je sačekalo neprijatno iznenađenje - otkazi za još njih 42 i opomene za njih 39 koje tvrde da se bez dogovora s poslovodstvom ne vraćaju za mašine.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.