Uništeno 450 t životinja iz BiH

Izvor: B92, 24.Jun.2014, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništeno 450 t životinja iz BiH

Inđija, Sarajevo -- Sa područja BiH u kompaniju "Energozelena" u Inđiji dopremljeno je i uništeno na neškodljiv način oko 451 tona ostataka životinja iz poplavljenih područja.

Uprava je za medije u BiH saopštila da je u pogonu u Inđiji bezbedno uništen 451.131 kilogram ostataka životinja iz poplavljenih područja u BiH, kao i da je poslednja pošiljka dopremljena 13. juna sa područja Brčkog, Orašja i Bijeljine.

Inđijska "Energozelena" je odmah po dospeću uništila sav otpad životinjskog porekla iz BiH, jer pogon radi neprekidno u tri smene, rekli su u Upravi za veterinu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Inđiji spaljeno 451 tona uginulih životinja iz BiH

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2014

Sa područja Bosne i Hercegovine u kompaniju Energozelena u Inđiji dopremljeno je i uništeno na neškodljiv način oko 451 tona ostataka životinja iz poplavljenih područja, potvrdila je Uprave za veterinu Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne sredine Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.