Umro Semi Keli, glumac iz serije Alo!Alo!

Izvor: Blic, 14.Jun.2014, 21:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Umro Semi Keli, glumac iz serije "Alo!Alo!"

Britanski glumac Sem Keli, najpoznatiji po ulozi kapetana Hansa Geringa u seriji “Alo!Alo!”, preminuo je danas u 70. godini života, javio je “Skaj njuz”.

-Keli je preminuo jutros, u miru, nakon duge bolesti protiv koje se hrabro borio. Za sobom je ostavio gomilu prijatelja koji su bili njegova druga porodica. Njegova smrt je veliki gubitak za njih i za glumačku profesiju – izjavila je Linda Ronan, agent glumca.

Keli je nedavno bio u ulozi čarobnjaka u mjuziklu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << “Wicked”.

Britanski glumac Stiven Fraj je povodom Kelijeve smrti napisao na Tviteru: “Veoma sam ožalošćen vešću da je Sem Keli umro. Odlično je glumio Hitlera u komediji “Stalag Luft”.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Umro Sem Keli, glumac iz serije "Alo!Alo!"

Izvor: Blic, 14.Jun.2014

Britanski glumac Sem Keli, najpoznatiji po ulozi kapetana Hansa Geringa u seriji “Alo!Alo!”, preminuo je danas u 70. godini života, javio je “Skaj njuz”...- Keli je preminuo jutros, u miru, nakon duge bolesti protiv koje se hrabro borio. Za sobom je ostavio gomilu prijatelja koji su bili njegova...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.