Ukleta lutka nas teroriše, a nikako ne možemo da je se rešimo

Izvor: B92, 20.Maj.2017, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ukleta lutka nas teroriše, a nikako ne možemo da je se rešimo"

Porodica iz Perua tvrdi da ih sedam godina teroriše lutka. Članovi porodice tvrde da su svedočili raznim paranormalnim aktivnostima plavokose lutke koja se zove Sarita.

Ivon Nunjez majka troje dece kaže da su lutku dobili na poklon od nećakinje koja je u međuvremenu umrla. Od tada su počele da se dešavaju veoma čudne stvari.

“Jednostavno nismo mogli da se nateramo da se rešimo lutke jer nam je ona jedina uspomena na pokojnu rođaku”, kaže Ivon.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Inače, lutka kad se stisne izgovara molitvu Oče naš. Ipak, porodica tvrdi da je lutka to sada počela da radi nekontrolisano, te da su je nekoliko puta pre spavanja ostavljali u jednom delu doma, da bi je ujutru našli u drugom.

Tvrde i da se deca ujutru bude sa modricama i ogrebotinama koje im je, uvereni su, nanela opsednuta lutka.

Stoga je Ivon odlučila da pozove ženu koja “razgovara” sa anđelima. Ona im je rekla da se oseća nečija prisutnost u kući, a veruje da je to upravo rođaka koja je umrla u jednoj od soba.

Da li je žena uspela da otera duhove, nije poznato.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UKLETA LUTKA TERORIŠE PORODICU: Godinama ih muči, postoji razlog zbog kog ne smeju da je se reše!

Izvor: Kurir, 20.Maj.2017

...Ivone Nunez, majka troje dece, kaže kako su lutku dobili na poklon od rođake koja je u međuvremenu umrla Porodica tvrdi da su se čudne stvari počele da se dešavaju nakon što je rođaka umrla.."Nismo mogli da se rešimo lutke jer nam je ona jedina uspomena na pokojnu rođaku", kaže Ivone Lutka,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.