Izvor: Blic, 15.Nov.2010, 17:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uklanjanje dalekovoda iz Ulice Jurija Gagarina

Opština Novi Beograd i preduzeće “Elektromreža Srbije” potpisaće sutra ugovor o izradi dokumentacije za izmeštanje dalekovoda iz Ulice Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

Razlog tome je što kroz naselja, između ostalog i zbog zdravstvenih razloga, ne bi trebalo da prolaze strujni stubovi, ali i zbog oslobađanja gradskog građevinskog zemljišta kako bi se na tim parcelama nesmetano gradili stambeni, poslovni i komercijalni objekti.

U pitanju je više od 20 stubova, koje će zameniti podzemni kablovi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Izmeštanje dalekovoda u novobeogradskim blokovima

Izvor: Studio B, 16.Nov.2010, 16:37

Član Gradskog veća Miroslav Čučković prisustvovao je potpisivanju ugovora o izradi idejnog projekta za izmeštanje dalekovoda ispod zemlje u novobeogradskim blokovima 70 i 70a...Ugovor su potpisali predsednik opštine Novi Beograd Nenad Milenković i Dejan Paunović iz firme „Elektroistok...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.