Ujutru magla i mraz, tokom dana sunčano

Izvor: 24sata, 24.Nov.2014, 01:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ujutru magla i mraz, tokom dana sunčano

U Srbiji će danas posle mestimično maglovitog jutra s mrazom, tokom dana preovladavati sunčano vreme, s najvišom dnevnom temperaturom od devet stepeni, saopštio je Hidrometeorološki zavod Srbije.

U Timočkoj Krajini biće oblačno, ponegde sa slabom kišom. Duvaće slab jugoistočni vetar, koji će krajem dana u Pomoravlju i Podunavlju biti u pojačanju.

Jutarnja temperatura biće od minus tri do tri, a najviša dnevna od šest do devet stepeni.

U Beogradu >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << se takođe tokom jutra mestimično očekuje kratkotrajna magla, a tokom dana sunčano vreme.

Duvaće slab, posle podne i krajem dana umeren jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće oko jedan, a najviša dnevna oko devet stepeni.

Biometeorološke prilike imaće na većinu hroničnih bolesnika relativno povoljan uticaj.

Osobama sa kardiovaskularnim tegobama savetuje se izvestan oprez. Moguće meteoropatske reakcije su glavobolja i razdražljivost.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.