Uhvaćen na delu! Policajac godine gurao i saplitao đake

Izvor: Blic, 24.Apr.2014, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhvaćen na delu! Policajac godine gurao i saplitao đake

Policajac iz Teksasa Dordž Bermudez, koji je 2013. proglašen za policajca godine, u međuvremenu je snimljen kako gura i sapliće đake koji su potrčali na teren da svojim drugaricama čestitaju osvajanje srednjoškolskog prvenstva u fudbalu. Trenutak koji je zgrozio američku javnost

Incident se dogodio kada su učenici srednje škole “Vandergrif” iz Džordžtauna u subotu nakon utakmice pohrlili na teren, da oduševljeno izgrle svoje drugarice koje su osvojile državno >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prvenstvo u fudbalu za srednjoškolce.

Policajcu Bermudezu koji je obezbeđivao manifestaciju ovo slavljeničko raspoloženje se, međutim, nije dopalo, pa je pomislio da će juriš razdraganih đaka na igralište osujetiti ako bude gurao i saplitao sve koji mu se nađu u blizini.

Učenici su njegovo ponašanje zabeležili svojim mobilnim telefonima, a na snimku se lepo vidi kako nagrađivani policajac pruža nogu kako bi sapleo svakoga ko mu natrči, nakog čega nekoliko dece vidno hramlje, ili pak kako učenicu koja kraj njega prolazi grubo gura u leđa.

Đacima je, doduše, pre utakmice rečeno da ne istrčavaju na teren, ali takvo ponašanje je već i ranije bilo uobičajeno u trenucima slavlja, a školskim propisima nije izričito zabranjeno, niti kažnjivo.

Jedini koji je kažnjen stoga je bio prošlogodišnji policajac godine, koji je suspendovan do pokretanja internog disciplinskog postupka.

VIDEO > "Policajac godine" sapleo devojku:

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.