Uhapšene dve osobe i zaplenjeno 1,3 kilograma heroina

Izvor: Blic, 14.Apr.2014, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšene dve osobe i zaplenjeno 1,3 kilograma heroina

Posle intenzivnog operativnog rada pripadnici Kriminalističke policije u Pirotu su, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsili dve osobe i ukupno zaplenili oko 1,3 kilograma heroina, saopštila je PU Pirot.

U saopštenju se navodi da su zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, policijski službenici, po odobrenju tužilaštva, odredili meru zadržavanja za D.R. (1979) iz Pirota.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je kod osumnjičenog pronašla 13 paketića droge za koju se sumnja da je heroin ukupne težine oko 11 grama, navodi se u saopštenju.

Pirotska policija uhapsila je i predala Višem javnom tužiocu S.P. (1973) iz Pirota zbog osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i nedozvoljena proizvodnja, prodaja, držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je pretresom stana osumnjičenog pronašla oko 1,3 kilograma supstance za koju se sumnja da je heroin, pištolj sa municijom, digitalnu vagicu za precizno merenje i druge predmete.

Viši javni tužilac je osumnjičenima odredio pritvor u trajanju do 30 dana, saopštava PU Pirot.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zaplenjeno 1,3 kilograma heroina

Izvor: Press, 14.Apr.2014

Policijski inspektori su u njegovom stanu pronašli 1,3 kilograma supstance za koju se sumnja da je herion, kao i digitalnu vagu i pištolj sa municijom. Osumnjičenom Piroćancu je određen pritvor do 30 dana -stoji u saopštenju ovdašnje Policijske uprave.. U drugoj akciji, uhapšen je D.R.(35),...

Nastavak na Press...

Zaplenjeno 1,3 kilograma heroina

Izvor: Akter, 14.Apr.2014

Pirotska policija uhapsila je i Višem tužulaštvu predala S.P.(41), iz ovog grada, zbog osnovane sumnje da je počinio krivična dela proizvodnje i rasturanje droge

Nastavak na Akter...

Krio 13 kesica sa heroinom

Izvor: Akter, 14.Apr.2014

Leskovačka policija odredila je zadržavanje za G.S.(1961) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćenja proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.