Uhapšena Jasna Matić!

Izvor: Vesti-online.com, 26.Mar.2014, 11:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšena Jasna Matić!

Policija je danas privela Jasnu Matić, bivšu ministarku telekomunikacija u Vladi Mirka Cvetkovića i nekadašnju direktorku Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Srbije (SIEPA) i bivše rukovodioce te agencije Vesnu Perić, Božidara Laganina i Bojana Jankovića, nezvanično saznaje Beta.

Jasna Matić, bivša ministarka za telekomunikacije u Vladi Mirka Cvetkovića

 

Jasna Matić bila je direktor SIEPA od 2004. do 2007. godine i osumnjičena je >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za zloupotrebu službenog položaja u toj agenciji.

 

Vesna Perić bila je na čelu Agencije od 2007. do 2010, kada je podnela ostavku, a Laganin od 2010. do 2013. godine. Janković je bio zamenik direktora Agencije.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšena Jasna Matić

Izvor: Akter, 26.Mar.2014

Uprava kriminalističke policije MUP privela je bivše čelnike Agencije za strana ulaganja i promociju izvoza Jasnu Matić, Božidara Laganina, Vesnu Perić i Bojana Jankovića

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.