Uhapšen zbog napada u muzeju Bardo

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Maj.2015, 12:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen zbog napada u muzeju Bardo

RIM - Italijanska policija uhapsila je Marokanca osumnjičenog da je učestvovao u napadu na tuniski Nacionalni muzej Bardo, u kome je ubijen 21 turista u martu ove godine.

"Marokanski državljanin, za kojim je raspisana međunarodna potjernica, uhapšen je sinoć u okolini Milana. Vlasti Tunisa ga sumnjiče da je učestvovao u napadu u muzeju", rekao je danas portparol policije agenciji Frans pres.

Specijalni antiteroristički odred policije uhapsio je Marokanca. Italijanski >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << mediji javljaju da je riječ o 22-godišnjem Marokancu i da je uhapšen u gradu Gađano na sjeveru Italije, 13 kilometara od Milana.

U napadu na muzej Bardo 18. marta poginule su 22 osobe, uključujući tuniskog policajca, podsjeća AFP. Dva napadača su tada ubijena, dok je treći pobjegao.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Italijani uhapsili napadače na muzej u Tunisu

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Maj.2015

Italijanska policija uhapsila je Marokanca, starog 22 godine, koji je osumljičen da je učestvovao u napadu na Nacionalni muzej Tunisa Bardo, u kojem je poginuo 21 turista u martu...Marokanca za kojim je raspisana međunarodna poternica, uhapsila je sinoć u gradu Gađijano, blizu Milana, antiteroristička...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.