Uhapšen meksički narko-bos

Izvor: RTS, 16.Jul.2013, 09:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen meksički narko-bos

Policija u Meksiku uhapsila Migela Trevina, vođu narko kartela Zeta, koji je odgovoran za ubistvo 300 ljudi.

Prvi čovek zloglasnog meksičkog narko kartela Zete Migel Trevino Morales uhvaćen je nedaleko od granice sa Amerikom, saopštile su meksičke vlasti.

U Trevinovom kamionetu pronađena su dva miliona dolara u gotovini i osam pištolja.

Između ostalog, lider klana Zeta sumnjiči se i da je odgovoran za ubistvo skoro 300 imigranata na severu Meksika.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />
Trevinov brat Hose nedavno je osuđen na 20 godina zatvora u Teksasu, zbog pranja novca od prodaje droge, koji je Zeta ubacivala u legalne tokove.

Klan Zeta je jedan od osam glavnih rivalskih narko-kartela u Meksiku, koji se, osim sa policijom, bori za prevlast i sa drugim klanovima.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uhapšen vođa narko kartela Zeta

Izvor: Nezavisne Novine, 16.Jul.2013

MEKSIKO- Migel Angel Trevinjo, alijas "Z-40", koji se smatra vođom meksičkog narko kartela "Zeta", uhapšen je u akciji meksičke vojne mornarice, saopštili su sudski izvori.

Nastavak na Nezavisne Novine...

"Ulov" godine meksičke policije: U spektakularnoj akciji uhapšen okrutni vođa narko-kartela "Setas"

Izvor: Blic, 16.Jul.2013

U spektakularnoj operaciji na severu Meksika, sprovedenoj u zoru uz učešće helikoptera, uhapšen je Migel Anhel Trevinjo Morales, vođa ozloglašenog narko-kartela Setas. ..Meksički vojni helikiopter nisko je nadletao oblast 27 kilometara od grada Nuevo Lareda u blizini granice Meksika sa Sjedinjenim...

Nastavak na Blic...

PAO NARKO-BOS: Masakrirao 300 ljudi i odrubio im glave!

Izvor: Kurir, 17.Jul.2013, 07:46

Migel Anhel Trevino Morales, vođa narko-kartela Zetas, uhapšen blizu granice sa SAD.Kod sebe imao 200 miliona dolara i osam pištolja..SIJUDAD MEKSIKO - Obezglavljena najveća banda...Najtraženiji kriminalac u Meksiku Migel Anhel Trevino Morales (40), poznat kao Z-40, vođa zloglasnog narko-kartela...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.