Uhapšen državljanin Bugarske po poternici Interpola

Izvor: N1 televizija, 27.Apr.2017, 14:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen državljanin Bugarske po poternici Interpola

Srpska policija je, po poternici bugarskog Interpola, u iznajmljenoj kući u Pirotu, uhapsila državljanina Bugarske D.N.A. (49), saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije.

Za njim je bila raspisana međunarodna poternica radi izdržavanja kazne zatvora od 10 godina, zbog oružanog razbojništva u Bugarskoj, navodi se u saopštenju.

Državljaninu Bugarske je Viši sud u Pirotu odredio ekstradicioni pritvor.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PIROT: Uhapšen državljanin Bugarske kojeg traži Interpol

Izvor: BKTV News, 27.Apr.2017

Bugarin D.N.A. (49) uhapšen je danas u Pirotu po poternici bugarskog Interpola...Policija ga je uhapsila u iznajmljenoj kući u Pirotu, a muškarac je tražen zbog oružane pljačke u Bugarskoj...Za okrivljenim je bila raspisana međunarodna poternica radi izdržavanja kazne zatvora od 10 godina, zbog...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.