Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jun.2016, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uhapšen banjalučki vandal: Počupao klupe na Banj brdu

BANJALUKA - Banjalučka policija privela je N.B. (42) iz Banjaluke, koji je u nedjelju oko 21 čas na šetalištu prema Banj brdu polomio osam klupa i nekoliko kanti za smeće.

"Juče smo od naših rekreativaca koji su sinoć šetali Rekreativnom zonom Banjaluke dobili informaciju da su vidjeli čovjeka koji je uništavao klupe!

Vandalizam su odmah oko 21:30 prijavili policiji koja je došla, uhvatila ga i privela u stanicu", napisali su članovi na FB profilu "Rekreativna zona >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Banjaluka".

Ovaj čin vandalizma izazvao je gnjev mnogih Banjalučana, a posebno sugrađana koji su učestvovali u postavljanju klupa i kanti za otpatke na omiljenom izletištu.

"Nezavisne" nezvanično saznaju da je uhapšen Nebojša Beatović.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.