Udario dečaka na pešačkom prelazu

Izvor: RTS, 24.Okt.2014, 16:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udario dečaka na pešačkom prelazu

Novosađanin za koga policija sumnja da je u Petrovardinu automobilom udario četrnaestogodišnjeg dečaka na pešačkom prelazu, sam se jutros prijavio policiji.

Dečak je povređen sinoć dok je propisno, na zeleno svetlo, prelazio ulicu, a na njega je naleteo automobil koji je prošao kroz crveno, prenosi Beta .

Vozač je potom izašao iz kola i pobegao, a da nije pružio pomoć povređenom dečaku, navela je policija.

U prostorijama Policijske >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << uprave alkotestiranjem je utvrđeno da osumnjičeni vozač ima 0,15 promila alkohola u organizmu.

Protiv njega će biti podneta krivična prijava za krivično delo protiv bezbednosti saobraćaja i za nepružanje pomoći povređenom u saobraćajnoj nesreći.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Predao se vozač juga koji je udario dečaka

Izvor: 24sata, 24.Okt.2014

Novosadskoj policiji prijavio se jutros Novosađanin za koga se sumnja da je automobilom jugo udario četrnaestogodišnjeg dečaka na pešačkom prelazu u Petrovaradinu, saopštila je Policijska uprava u Novom Sadu...Dečak je povređen u toj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila u četvrtak uveče,...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.