Udaje se Kameron Dijaz

Izvor: Blic, 21.Apr.2011, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Udaje se Kameron Dijaz

Nakon što je bejzbol igrač Aleks Rodrigez viđen u Njujorku kako kupuje prstenje, krenule su glasine o njegovom venčanju sa glumicom Kameron Dijaz.

Poznata glumica i bejzbol zvezda su u vezi oko godinu dana, a nakon što je upoznao majku svoje devojke, Aleks je odlučio da ozvaniči njihovu vezu, kako kaže izvor blizak paru.

"Aleks je pun ljubavi i zaštitnički nastrojen prema Kameron. Ona voli što

je on takav porodičan čovek", rekao je izvor.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />Rodrigez ima dvoje dece iz prethodnog braka sa Sintijom Skurtis – šestogodišnju

Natašu i trogodišnju Elu, koje je Kameron već upoznala.

Inače, ova tridesetosmogodišnja lepotica je prethodno bila u vezi sa mnogim poznatim muškarcima, kao što su Džastin Timberlejk, Džared Leto i Met Dilon, a pre početka romanse sa Aleksom Rodrigezom izjavila je da nije u žurbi da se skrasi, ali je i dalje otvorena za brak.

,,Ja sam tip devojke koja voli da ostane otvorena prema svim mogućnostima.’’, objasnila je tom prilikom. Kameron se nedavno preselila u Majami, kako bi bila što bliže Aleksu i deci.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Udaje se Kameron Dijaz

Izvor: S media, 21.Apr.2011

Bejzbol igrač Aleks Rodrigez viđen je kako kupuje prstenje pa je to pokrenulo glasine o njegovom venčanju sa glumicom Kameron Dijaz...Kameron Dijaz i Aleks Rodrigez u vezi su oko godinu dana a pošto je bejzbol igrač viđen kako kupuje prstenje pa je upravo to pokrenulo priče kako je svadba sve...

Nastavak na S media...

Kameron Dijaz staje na ludi kamen

Izvor: CrveniTepih.com, 21.Apr.2011

Nakon što je bejzbol igrač Aleks Rodrigez viđen u Njujorku kako kupuje prstenje, krenule su glasine o njegovom venčanju sa glumicom Kameron Dijaz. Poznata glumica i bejzbol zvezda su u vezi oko godinu dana, a nakon što je upoznao majku svoje devojke, Aleks je odlučio da ozvaniči njihovu vezu,...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.