Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Maj.2012, 15:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ubila dva sina, pa pokušala samoubistvo

BANJALUKA -

Milena D. iz Bosanske Dubice pucala je jutros u porodičnoj kući u svoja dva sina, nakon čega su obojica preminula, potvrdili su bolnički izvori.

Žena je nakon dvostrukog ubistva pokušala da se ubije popivši esenciju. Ona je najpre zbrinuta u Opštoj bolnici u Bosanskoj Dubici, a potom je prevezena u Kliničko bolnički centar u Banjaluci, preneli su banjalučki mediji.

Očevici kažu da je na mesto tragedije odmah došla policija i uviđaj je u toku.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majka ubila dvojicu sinova, pa pokušala samoubistvo

Izvor: Blic, 05.Maj.2012

BANJALUKA - Milena D. iz Bosanske Dubice pucala je jutros u porodičnoj kući u svoja dva sina, nakon čega su obojica preminula, potvrdili su bolnički izvori. ..Policija utvrđuje okolnosti zločina..Žena je nakon dvostrukog ubistva pokušala da se ubije popivši esenciju...Ona je najpre zbrinuta...

Nastavak na Blic...

Preminula majka koja je pucala na sinove

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Maj.2012

Milena Došen iz Bosanske Dubice pucala je jutros u porodičnoj kući u svoja dva sina. Jedan sin je preživeo, operisan je i u teškom je stanju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.