UŽIVO: Aleksandar Vučić sa supugom dočekuje zvanice, stigao Viktor Orban

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2017, 19:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽIVO: Aleksandar Vučić sa supugom dočekuje zvanice, stigao Viktor Orban

U Palati Srbije u 18 sati počinje svečana inauguracija predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojoj se očekuje oko 5.000 gostiju, među kojima su brojni predsednici država i vlada, ministri spoljnih poslova, brojne diplomate, javne ličnosti...

U Palatu Srbija počeli su da pristižu prvi gosti nešto posle 17 časova, a među njima  su Nada Macura, portparolsku Hitne pomoći, Nebojša Čovića, predsednika KK Crvena zvezda i Milenko Grčića, direktora EPS-a.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Obezbeđenje specijalnim senzorima proverava sve automobile kojima se dovoze zvanice do Palate Srbija. Gostima će biti služena vina proizvedena u Srbiji, a gostima će takođe biti služeni isključivo tradicionalni srpski specijaliteti - gibanica, proja, peglana kobasica...

Među gostima je i brat predsednika Srbije Andrej Vučić.

Među gostima su brojne javne ličnosti, pevači, glumci, a među prvima je pristigao folker Haris Džinović, sa svojim prepoznatljivim imidžom - šeširom na glavi. Predsednik Srpskog narodnog veća u Hrvatskoj Milorad Pupovac stigao je na svečanost.

19 12 Nešto posle 19 časova u "Palatu Srbija" stigao je i mađarski premijer Viktor Orban, koji je prethodno boravio na dvodnevnom samitu Evropske unije u Briselu, gde se založio za reforme zajednice, a sve u saglasju sa novoizabranim predsednikom Francuske Emanuelom Makronom.

18. 57 Na svečanost je u Palatu Srbije stigao i holivudska zvezda Ralf Fajns. On je nedavno bio gost Vučića u Predsedništvu Srbije. Za RTS je izjavio da je oduševljen što je pozvan na inauguraciju, da je počastvovan. kako je naveo, u Beogradu postoje sjajne prilike za snimanje filmova, kao i da će se sigurno ponovo vratiti, u potrazi za lokacijama.

18 49 Bivši predsednik Tomislav Nikolić, čestitao je Vučiću uz poruku "Da bude bolji od mene"

18. 44 Aleksandar Vučić došao sa suprugom i počeo rukovanje sa zvanicama. Prvi čestitao Patrijarh Irinej.

18 37. Stigao i predsednik Republike Srpske Milorad Ddoik

18.01 Naši reporteri snimili su Dragana Markovića Palmu, Vuka Draškovića i Bogoljuba Karića.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

UŽIVO: Aleksandar Vučić sa supugom dočekuje zvanice, Rogozin poručio da Rusija i Srbija ostaju prijatelji

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2017

U Palati Srbije u 18 sati počinje svečana inauguracija predsednika Srbije Aleksandra Vučića na kojoj se očekuje oko 5.000 gostiju, među kojima su brojni predsednici država i vlada, ministri spoljnih poslova, brojne diplomate, javne ličnosti....U Palatu Srbija počeli su da pristižu prvi gosti...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.