Izvor: Blic, 25.Okt.2016, 14:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS U BELOJ CRKVI Sin ubio majku SEKIROM, pa pozvao doktore i policiju

Jutros oko 10 časova pronađeno je telo žene Vesna Š. (61) u dvorištu u Beloj crkvi. Prema prvim informacijama žena je najverovatnije ubijena sekirom.

Prema nezvaničnim informacijama, sin je ubio majku u dvorištu kuće sekirom.

Osumnjičeni za ovaj zločin, Dragan Š. (39), sin ubijene žene, uhapšen je ispred dvorišta porodične kuće gde je telo i pronađeno. On se sam predao policiji.

Kako priča njegov otac Laza, Dragan je već 10 godina psihijatrijski >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bolesnik koji pije lekove.

- On je cepao drva, a onda ih skupljala pored njega. Da li je promašio cepanicu pa udario nju ili se ona zanela jer je imala problema sa kukovima i pala na sekiru, ili ju je namerno udario, ne znam... To će policija da utvrdi - priča Laza za "Blic".

Draganov otac demantuje da su se u porodici svađali.

- On nije imao problema sa majkom. Nisu se svađali - rekao je on.

Kako saznajemo, Dragan je odmah nakon zločina pozvao Dom zdravlja, a potom i policiju. Laza dodaje da ništa nije moglo da nasluti da će se dogoditi ovakav zločin, jer su ujutro njih troje zajedno pili kafu.

Kako saznajemo, Dragan nije radio nigde i izdržavali su ga roditelji. Bivša supruga ga je ostavila pre sedam godina i on je to teško podneo. Njihova deca su živela sa njim

- Bila je njegova prva ljubav, a varala ga je i zato su se mnogo svađali - priča njegov otac Laza.

U trenutku nesreće u kući je spavala Draganova ćerka, učenica osmog razreda osnovne škole, dok je njegov sin, koji ide u prvi razred srednje škole, bio na časovima. Njegova ćerka nije čula ništa kada se zločin dogodio, probudila se tek kada se kući vratio njen deda koji je pronašao mrtvu suprugu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.