USPEH: Dobit Pošte“ 40 odsto veća

Izvor: Kurir, 30.Jul.2015, 07:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

USPEH: Dobit "Pošte“ 40 odsto veća

BEOGRAD - „Pošta Srbije“ saopštila je juče da je u prvom polugodištu ove godine imala dobitak od 1,84 milijarde dinara, odnosno 15,2 miliona evra, što je 40 odsto više nego u istom periodu prošle godine.

U širokoj lepezi od 460 vrsta proizvoda i usluga koje „Pošta“ pruža građanima, državi, privredi, fizičkim i pravnim licima, tokom prvih šest meseci pruženo je više od 233 miliona usluga.

"„Pošta“ je dobro organizovan sistem, koji nastavlja da nudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << valjane repere i za druga javna preduzeća, a to su visoka profitabilnost, rast i razvoj, investiranje iz sopstvenih sredstava i puna briga o zaposlenima", rekao je generalni direktor „Pošte“ Milan Krkobabić.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.