UŠAO PIJAN I PRETIO PIŠTOLJEM, DODUŠE LAŽNIM! Tinejdžer umesto plena dobio batine od pekarke!

Izvor: Press, 09.Avg.2017, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŠAO PIJAN I PRETIO PIŠTOLJEM, DODUŠE LAŽNIM! Tinejdžer umesto plena dobio batine od pekarke!

Tinejdžer iz Bora D. P. (17) pokušao je pijan da opljačka pekaru "Zlatni klas", ali je umesto para od pekarke dobio nekoliko šamara i nogu u zadnjicu, a od policije prijavu!
Foto: Public
Izvor iz istrage kaže da je maloletnik bio mortus pijan kad je, teturajući se, ušao u pekaru. Podigao je majicu i radnici u "Zlatnom klasu" pokazao lažni pištolj koji mu je bio zadenut za pojas.
- Zaplićući >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << jezikom i teturajući se, D. P. je od radnice zatražio da mu preda pazar, preteći joj da će je ubiti. Pekarka, koja je pored svega još bila i nervozna zbog nesnosnih vrućina, popreko je pogledala bahatog mladića, a onda je skinula kapu, izašla ispred pulta i lupila bahatom klincu dve dobre šamarčine. Nakon toga ga je uhvatila za uvo, šutnula ga nogom u zadnjicu i isterala iz pekare - priča naš sagovornik.
Šokirane mušterije koje su se zatekle u pekari pozvale su policiju, koja je ubrzo pronašla D. P. i protiv njega podnela prijavu zbog pokušaja razbojništva. 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.