UPOZNALA JE DEČKA NA NETU: Otšla na sastanak sa njim, a ON JE UBIO (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jan.2017, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPOZNALA JE DEČKA NA NETU: Otšla na sastanak sa njim, a ON JE UBIO (FOTO)

Engleskinja Liona Viks pronađena je mrtva nakon što je otišla da se vidi sa dečka sa sajta za upoznavanje

Tragedija u Engleskoj. Tinejdžerka Liona Viks (16) pronađena je mrtva u gradu Roteramu nakon što je otišla na sastanak sa 18-godišnjakom kojeg je upoznala preko interneta, što su otkrili njeni prijatelji.

- Sve što znamo je da je otišla da se i uživo upozna sa nekim momkom. Uvek je bila nasmejana i jedna od najduhovitijih osoba koje poznajem. Strašna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tragedija - rekao je jedan od njenih prijatelja želeći da ostane anoniman.

On je već uhapšen pod sumnjom da je počinio ubistvo, a Lionu je na putu pronašao slučajni prolaznik. Policija je zatvorila celu ulicu gde je tragično nastrdala devojka pronađena, a građani se neprestano okupljaju i ostavljaju bukete cveća.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.