UPORNA: Slađa Delibašić ide na veštačku oplodnju

Izvor: Kurir, 30.Avg.2014, 08:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UPORNA: Slađa Delibašić ide na veštačku oplodnju

Ona će posetiti lekare ukoliko prirodnim putem ne bude mogla da ostane u drugom stanju

Slađa Delibašić, koja je pre dva dana sklopila brak sa 15 godina mlađim pripadnikom Žandarmerije Milanom Pejovićem, hoće po svaku cenu da mu rodi dete!

Kako Kurir saznaje, ako pevačica ne bude mogla da zatrudni prirodnim putem, ona je rešila da ide na veštačku oplodnju jer je novopečenom bračnom paru želja za bebom svakim danom sve veća. S obzirom na to da ima dve velike ćerke Silviju i Marinelu iz prvog braka sa Đoletom Đoganijem, a nedavno je dobila i unuku Tiu, ona želi još jednu bebicu, kojoj će biti posvećena 24 sata.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Slađa Delibašić ne gubi nadu, ide na veštačku oplodnju?

Izvor: Svet plus, 30.Avg.2014

Slađa Delibašić je pre samo dva dana izgovorila sudbonosno da pripadniku Žandarmerije Milanu Pejoviću, i odlučna je u nameri da svom 15 godina mlađem suprugu podari dete...Denserka je spremna da se, ne bi li ostala u drugom stanju, podvrgne i postupku veštačke oplodnje, ukoliko ne bude mogla...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.