UKLETA KUĆA: Ko je prokleo Marjanoviće?

Izvor: Press, 23.Okt.2016, 15:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UKLETA KUĆA: Ko je prokleo Marjanoviće?

Da li će se i to otrkiti?
Prema nezvaničnim podacima, postoje mnoge sumnje u razne osobe koje su proklele porodicu Marjanović. Nikome više nije jasno da li se to radi o sudbini ili o namernom proklinjavanju čitave familije.
U poslednjih pola godine njihova porodica se toliko napatila, a pored toga nerešena smrt Jeleni Marjanović i dalje tapka u mestu. 
Tragedija porodice Krsmanović počela >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << je još kada je umro Jelenin otac, nedugo posle njenog pojavljivanja na sceni. Ova godina zavila je trajno ovu porodicu u crno, a sve je počelo sa još nerazjašnjenim Jeleninim ubistvom drugog aprila. Njena majka nije uspela da doživi da čuje ko je ubio njenu jedinicu.
Prema predviđanjima, konačno otkriće ubice će rasterati crne oblake nad njihovom ožalošćenom porodicom. Ostaje samo da se nadaju da će taj dan ubrzo doći.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.