UBISTVO U ZATVORU U PADINSKOJ SKELI: Zatvorenik zaklao drugog osuđenika

Izvor: Telegraf.rs, 21.Dec.2016, 12:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBISTVO U ZATVORU U PADINSKOJ SKELI: Zatvorenik zaklao drugog osuđenika

U novom delu Kazneno-popravnog zatvora “Padinska skela“, osuđenik M. J. (27) žiletom je ubio noćas osuđenika R. Š.(34), sa kojim je prethodna dva meseca delio sobu.

- M. J. je ubistvo počinio  žiletom iz "bik“ brijača - navodi se u saopštenju Uprave za izvršenje krivičnih sankcija Ministarstva pravde.

U njemu se dodaje da se M. J. nalazi na izdržavanju kazne zatvora u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu po pravosnažnoj presudi od 40. godina za krivično >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << delo teško ubistvo.

- R. Š. , višestruki povratnik, je u Kazneno-popravnom zavodu u Beogradu izdržavao kaznu od blizu 5 godina zbog više krivičnih dela teške krađe. Na izdržavanju kazne zatvora u KPZ u Beogradu nalazio se zbog neprilagođenog ponašanja koje je pokazivao u Kazneno-popravnom zavodu u Sremskoj Mitrovici gde je bio primarno upućen.

Izvršeno obaveštavanje policije i nadležnog tužilaštva. Uviđaj je u toku.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UBISTVO U ZATVORU Zatvorenik na smrt izbo drugog osuđenika u Padinskoj Skeli

Izvor: Blic, 21.Dec.2016

Osuđenik Ramiz Šarić (34) ubijen je danas u Kazneno popravnom zatvoru "Padinska skela", potvrđeno je "Blicu"...Kako nezvanično saznajemo njega je izbo drugi zatvorenik Marko Jovanović (27) u predelu vrata, i Šarić je preminuo na licu mesta...Marko Jovanović osuđen je 2013. godine u Nišu na...

Nastavak na Blic...

Brutalno ubistvo u Padinskoj Skeli: Zatvorenik žiletom ubio osuđenika s kojim je delio sobu

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016

Osuđenik Marko Jovanović (27) žiletom je ubio prošle noći osuđenika Ramiza Šarića u novom delu Kazneno-popravnog zatvora “Padinska skela“, sa kojim je prethodna dva meseca delio sobu.

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.