UBIO I SPALIO SUPRUGU: Otkrila da je homoseksualac!

Izvor: Kurir, 13.Apr.2014, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO I SPALIO SUPRUGU: Otkrila da je homoseksualac!

Na sudu se branio da ga je supruga fizički napala, i da je pokušala da pobjegne od kuće nakon što mu je prethodno ukrala 500 funti

Džasvir Džindaj (29), Indijac koji živi u Britaniji i radi za Bank of Scotland, zadavio je crevom od usisivača svoju mladu suprugu Varkah Rani, sa kojom se prošle godine u Indiji venčao na svečanoj ceremoniji sa 700 gostiju, a zatim spalio njeno telo u dvorišnoj peći za spaljivanje smeća, jer je nesrećna žena otkrila njegovu pravu seksualnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << orijentaciju i pretila da će svima razotkriti da je homoseksualac.

Sudija je Džindajev postupak okarakterisao kao “neverovatno okrutan i bezosećajan”, a način na koji se rešio supruge kao “hladnokrvan i promišljen”.

Na dan ubistva, kamere su ga snimile kako na obližnjoj benzinskoj pumpi puni plastičnu bocu gorivom, a komšijama je rekao da u zajedničkoj peći u popločanom zadnjem dvorištu spaljuje i obično smeće.

Policija je, međutim, dva dana kasnije u peći pronašla do neprepoznatljivosti izgoreo ženski leš, a u kontejneru u blizini kuće takođe spaljeni madrac, koji je Džindaj iskoristio da bi preneo telo.

(Reuters)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.