UBIO BICIKLISTU PA POBEGAO: Policija ga našla za manje od sat vremena

Izvor: Telegraf.rs, 02.Jul.2016, 00:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIO BICIKLISTU PA POBEGAO: Policija ga našla za manje od sat vremena

Biciklista B. R. (48), iz okoline Aleksinca, poginuo je sinoć oko 21.15 sati na ulazu u aleksinačko selo Nozrina, kada ga je s leđa vozilom "jugo“ niških registarskih oznaka oborio M. P. (40), takođe iz okoline ovog grada. 

Vozač putničkog vozila je pobegao sa mesta nesreće, ali je kako navodi niška Policijska uprava, efikasnom akcijom identifikovan i pronađen za manje od sat vremena.

Nesavesnom vozaču prete krivične prijave za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanja pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći.

(D. R. / Foto: ilustracija)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NIŠ "Jugom" ubio biciklistu pa pobegao

Izvor: Blic, 02.Jul.2016

Biciklista B.R. (48) iz jednog sela u okolini Aleksinca poginuo je večeras oko oko 21.15 časova kada ga je pokosio „jugo“ niških registarskih oznaka kojim je upravljao M.P. (40)...Nesreća se desila na samom ulazu u selo Nozrina u opštini Aleksinac tako što je automobil udario biciklistu s leđa,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.