UBICA MILIĆEV TEŠIO DRUGARICU: Ne brini, kantrimena niko neće pronaći!

Izvor: Kurir, 28.Avg.2014, 19:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICA MILIĆEV TEŠIO DRUGARICU: Ne brini, kantrimena niko neće pronaći!

Tamara Bogdanović pred sudom tvrdi da joj je Milićev pretio da nikom ništa ne sme da kaže

BEOGRAD - Marko je došao kod mene u Novi Sad i rekao mi: "Ne brini, "kantrimena" niko neće pronaći. Ovo je, kako Kurir saznaje, tokom četvoročasovnog saslušanja u Trećem osnovnom tužilaštvu izjavila Tamara Bogdanović (23), koja se sumnjiči da je pomagala Marku Milićevu (33) pošto je na Brankovom mostu 25. jula usmrtio Luku Jovanovića (21).

Tamara >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Bogdanović juče je iz pritvora ponovo privedena u tužilaštvo jer je želele da dopuni iskaz.

- Ranije nisam smela da kažem sve jer mi je Marko, kada me posle svega posetio u Novom Sadu, rekao da ni slučajno nikome ne pričam ništa o "Brankovom mostu" - rekla je na saslušanju Tamara Bogdanović. Iako je ranije tvrdila da ne poznaje Milićevog kuma Bratislava Vesovića, koji je, kako se sumnja, automobil posle udesa preuzeo i odvezao u nepoznatom pravcu, juče ga je prepoznala na fotografijama.

Osim Bogdanovićeve i Milice Novaković, za pomoć Milićevu sumnjiče si  i njegov kum Vesović, kao i Dana Manevski, Bojana Petrović i Nikola Lepen koji su bili u vozilu. Među osumnjičenima je i taksista Saša Janković, koji je prevezao pomagače do Zvezdare.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

MILIĆEVA DRUGARICA: Molila sam ga da zaustavi kola, ali on nije hteo!

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2014

Milica Novaković, osumnjičena da se nalazila u "kantrimenu" kada je Marko Milićev na Brankovom mostu usmrtio Luku Jovanovića, otkrila je da ima audio snimak nesreće na kome se čuje kako ga devojke, nakon nesreće, ubeđuju da zaustavi automobil..U Trećem osnovnom tužilaštvu danas su duže od...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.