Izvor: SandzakPress.net, 13.Nov.2013, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U tutinskom Domu suspendovan bivši direktor sa mjesta ljekara

Tutin – Direktor Doma za lica ometena u mentalnom razvoju u Tutinu suspendovao je doktora te ustanove Edina Jusovića a u rešenju o suspenziji nije jasno navedeno šta mu se stavlja na teret. Doktor Edin Jusović kazao je u pisanoj izjavi za Regionalnu televiziju da će se zbog suspenzije obratiti svim nadležnim organizacijama koje štite […]

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Suspendovan lekar Doma u Tutinu Edin Jusović

Izvor: SandzakInfo.net, 13.Nov.2013

Direktor Doma za lica ometena u mentalnom razvoju u Tutinu suspendovao je doktora te ustanove Edina Jusovića a u rešenju o suspenziji nije jasno navedeno šta mu se stavlja na teret.

Nastavak na SandzakInfo.net...

SDP traži od ministarstva da razmotri situaciju u tutinskom Domu

Izvor: SandzakInfo.net, 13.Nov.2013

Sandžačka demokratska partija zatražila je od Ministarstva za rad i socijalnu politiku da ozbiljno razmotri situaciju u Domu za lica ometena u mentalnom razvoju u Tutinu i da, kako su naveli,  ispravi greške u kadrovanju i da zaštiti radnike ove ustanove.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.