U sukobima u Donjecku 19 poginulo, 31 povređeno

Izvor: Blic, 30.Jul.2014, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sukobima u Donjecku 19 poginulo, 31 povređeno

U sukobima između ukrajinskih snaga i proruskih aktivista u regionu Donjecka u poslednja 24 časa poginulo je 19, a povređena 31 osoba, saopštila je danas administracija regiona Donjeck.

Prema podacima sekretaraijata za zdravstvo, devet osoba, ukljucujući troje dece naletelo je na minu u selu Berestovoje, preneo je Itar Tass.

Dve osobe su poginule, a ostali su teže povređeni, prenela je ruska novinska agencija.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Donjeck:U sukobima 19 mrtvih za dan

Izvor: B92, 30.Jul.2014

Donjeck -- U sukobima između ukrajinskih snaga i proruskih aktivista u regionu Donjecka u poslednja 24 časa poginulo je 19, a povređena 31 osoba...Prema podacima sekretarijata za zdravstvo, devet osoba, uključujući troje dece naletelo je na minu u selu Berestovoje, preneo je Itar Tass...Dve osobe...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.