U sudaru tri vozila poginula jedna osoba

Izvor: Press, 22.Dec.2014, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U sudaru tri vozila poginula jedna osoba

U sudaru tri automobila jutros u Novom Pazaru jedna osoba je poginula, saopštila je lokalna policija.
Po prvim saznanjima, nesreća se dogodila usled neprilagođene brzine jednog od vozila, navodi se u saopštenju.

Policija je identifikovala osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nezgode i saslušala ga za krivično delo teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Do saobraćajne nesreće je došlo u ulici Stevana Nemanje, oko 7.40 sati a sva tri putnička vozila su imala novopazarske registarske oznake.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

U sudaru tri vozila poginula jedna osoba

Izvor: Blic, 22.Dec.2014

U sudaru tri automobila jutros u Novom Pazaru jedna osoba je poginula, saopštila je lokalna policija...Prema prvim saznanjima, nesreća se dogodila usled neprilagodjene brzine jednog od vozila, navodi se u saopštenju...Policija je identifikovala osumnjičenog za izazivanje saobraćajne nezgode i saslušala...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.