U subotu uz Blic POKLON knjiga Meso i glavna jela koja voli zemlja cela

Izvor: Blic, 27.Jun.2017, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U subotu uz Blic POKLON knjiga "Meso i glavna jela koja voli zemlja cela"

Kao i svake subote, tako i u subotu 1. jula, na kioscima uz dnevni list BLIC čitaoci će dobiti poklon knjigu u okviru edicije BLIC biblioteke "Veliki srpski kuvar".

Ove subote, na redu je priručnik za kuvanje za sve one koji vole tradicionalna jela sa mesom. "Meso i glavna jela koja voli zemlja cela" sadrži najbitnije recepte za jela koja se vole a potiču iz Vojvodine, Zlatiborskog kraja, Niškog i drugih.

Od poznatih jela, u priručniku su recepti za popularnu jagnjetinu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ispod sača, rolat od mesa, leskovačku mućkalicu, Karađorđevu šniclu ali i nekim domovima potpuno nepoznata jela poput sarmica u skrami, ćufti sa koprivom i drugih. POKLON knjiga "Meso i glavna jela koja voli zemlja cela" uz svaki primerak dnevnog lista BLIC ove subote, 1. jula.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POKLON knjiga "Crvenkapa" u ponedeljak 3. jula uz BLIC

Izvor: Blic, 28.Jun.2017, 12:24

U okviru BLIC edicije dečjih knjiga, ovog ponedeljka čitaoci će na poklon dobiti čuvenu bajku "Crvenkapa". Kao mali, nakon čitanja ili slušanja, naučili smo da gospodinu vuku ali i svim drugim nepoznatim bićima ne treba verovati...Različite verzije priče o Crvenkapi su postojale u folkloru...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.