U Srbiji sutra pre podne toplo i sunčano, popodne naoblačenje i pljuskovi

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Maj.2017, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Srbiji sutra pre podne toplo i sunčano, popodne naoblačenje i pljuskovi

U Srbiji će sutra biti toplo i pretežno sunčano vreme, ali se popodne i uveče na zapadu i jugozapadu očekuje naoblačenje mestimično s kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, posle podne u skretanju na severozapadni. Jutarnja temperatura od osam do 15, najviša dnevna od 25 do 28 stepeni.U Beogradu pretežno sunčano i toplo. Uveče i tokom noći naoblačenje sa kišom, pljuskovima >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << i grmljavinom.

Vetar slab i umeren, jugoistočni, posle podne severozapadni. Jutarnja temperatura oko 15, najviša dnevna oko 27 stepeni.

U Srbiji u nedelju svežije i vetrovito, mestimično sa kišom.

Od ponedeljka vreme ćše biti promenljivo i nestabilno s popodnevnim pljuskovima i grmljavinom.

Temperatura u granicama proseka za ovo doba godine.

Biometeorološka prognoza za subotu, 20. maj:

Pogoršanje biometeorološke situacije u drugom delu dana nepovolјno će uticati na većinu hronično obolelih. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima i astmatičarima. Od meteoropatskih reakcija izražene će biti malaksalost, razdražlјivost i glavobolјa.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gde je nestalo proleće? U Srbiji sutra oluja!

Izvor: BKTV News, 19.Maj.2017

Meteorolozi nemaju lepe vesti za građane Srbije!..Meteorolog Đorđe Đurić najavljuje za "Alo!" da je sutrašnje pogoršanje vremena posledica Đenovskog ciklona i atmosferskog fronta koji će se premeštati preko našeg područja i na svom putu doneti padavine, loklanu pojavu grmljavinskih oluja,...

Nastavak na BKTV News...

U Srbiji danas sunčano, uveče kiša i grmljavina

Izvor: Telegraf.rs, 20.Maj.2017, 07:03

U Srbiji će danas biti toplo i pretežno sunčano, a posle podne i uveče na zapadu i jugozapadu, tokom noći i u ostalim krajevima očekuje se naoblačenje mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom...Duvaće slab i umeren južni i jugoistočni vetar, posle podne u skretanju na severozapadni....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.