U Novom danu o predstojećim Paraolimpijskim igrama u Brazilu

Izvor: N1 televizija, 27.Avg.2016, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Novom danu o predstojećim Paraolimpijskim igrama u Brazilu

U Novom danu sa nama u studiju potpredsednik Paraolimpijskog komiteta Srbije Vlastimir Golubović i bacačica koplja, Saška Sokolov. Štampu prelistava novinarka nedeljnika Vreme, Tamara Skrozza.

Paraolimpjiski tim Srbije će se od 7. do 18. septembra takmičiti na Paraolimpijskim igrama u Brazilu. Tim Srbije čini 16 sportista koji će se boriti u 7 disciplina. O tome kako su tekle pripreme, koliko je profesionalni put paraolimpijaca težak i izazovan, kakva su očekivanja od >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << predstojećih takmičenja, razgovaramo sa trenerom i potpredsednikom Paraolimpijskog komiteta Srbije Vlastimirom Golubovićem i takmičarkom, bacačicom koplja, Saškom Sokolov.

U rubrici prelistavanje štampe, naša gošća biće novinarka nedeljnika Vreme, Tamara Skrozza.

Po čemu se DF hor razlikuje od ostalih dečijih horova? Kakvi su planovi za predstojeću sezonu, čućemo od Bojane Vunturišević.

Počela je i nedelja besplatnih edukativnih radionica, sporta i zabave „Od A do Škola“. Reč je, između ostalog, o radionicama kreativnog pisanja, časova javnog nastupa i takmičenja za „Najspremnijeg đaka prvaka“. Više o tome saznajte u Novom danu.

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.