U Malom Ritu kod Pančeva u požaru stradalo dvoje dece

Izvor: Politika, 30.Okt.2014, 14:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Malom Ritu kod Pančeva u požaru stradalo dvoje dece

PANČEVO – U romskom naselju Mali Rit kod Pančeva danas oko 11.15 časova izbio je požar u kući u kojem je stradalo dvoje dece, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a.

Iz za sada neutvrđenih razloga došlo je do požara u kući u romskom naselju Mali Rit kod Pančeva, a dvoje dece je podleglo povredama koje su zadobili u požaru, istakli su u toj službi.

Načelnik u Hitnoj pomoći Pančevo dr Miroslav Tepšić potvrdio je Tanjugu da je stradalo dvoje dece, od >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << kojih je jedno uzrasta pet godina, a drugo godinu i tri meseca i da su se najverovatnije ugušila ugljen -monoksidom.

Kako prenose beogradski elektronski mediji, stradalo je dvoje dece koja su u trenutku nesreće bila sama u kući, a vatrogasne i ekipe Hitne pomoći su izašle na lice mesta. Nadležni organi su obavili uviđaj.

Pre oko mesec dana u požaru u romskom naselju na Novom Beogradu stradalo je troje dece, kada je izgorela baraka sagrađena od kartona i drvenih dasaka,

Tanjug

objavljeno: 30.10.2014.

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U požaru stradalo dvoje dece

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Okt.2014

U naselju Mali Rit kod Pančeva danas oko 11.15 časova izbio je požar u kući u kojem je stradalo dvoje dece od 15 meseci i od 5 godina, saznaje RTV...U trenutku požara koji je izbio oko 11 sati deca su bila sama u kući...Požar, odnosno dim iz kuće, primetile su komšije koje su pozvale majku koja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

U Malom Ritu kod Pančeva u požaru stradalo dvoje dece

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Okt.2014

U romskom naselju Mali Rit kod Pančeva danas oko 11.15 časova izbio je požar u kući u kojem je stradalo dvoje dece, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a...Iz za sada neutvrđenih razloga došlo je do požara u kući u romskom naselju Mali Rit kod Pančeva, a dvoje dece je podleglo povredama...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Dvoje dece stradalo u požaru u okolini Pančeva

Izvor: Šumadija Press, 31.Okt.2014, 11:45

U romskom naselju Mali Rit kod Pančeva juče je izbio požar u kući u kojem je stradalo dvoje dece, rečeno je Tanjugu u Informativnoj službi MUP-a.

Nastavak na Šumadija Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.