Izvor: Nezavisne Novine, 19.Jan.2017, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U BiH hladno uz slab snijeg

BANJALUKA - Ujutro i u prvom dijelu dana oblačno i hladno uz slab mjestimičan snijeg. Na jugu oblačno, pretežno suvo, mada će biti uslova za koju kap kiše ili provijavanje snijega, te vjetrovito.

Tokom dana ostaje hladno, oblačno sa slabim snijegom koji će biti sve rjeđi, a u sve više predjela suvo. Tokom dana i poslijepodneva djelomično kidanje oblačnosti u Posavini i Semberiji a na jugu razvedravanje. Do večeri u većini predjela suvo, osim krajnjeg zapada i sjeverozapada, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << te ponegdje istoka, gdje će i dalje propadavati slab snijeg. Vjetar umjeren sjeveroistični, u Semberiji i Posavini prolazno jak, na jugu jaka bura. Najviša dnevna temperatura vazduha od -5°C do -2°C, na jugu do 5°C, na planinama od -7°C.

U Banjaluci oblačno i prohladno uz povremen slab snijeg. Biće perioda suvog vremena, tako da neće biti bitnog povećanja sniježnog pokrivača. Vetar slab do umjeren  sjeveroistočni.  Najviša dnevna temperatura do -2°C.

U Sarajevu oblačno sa slabim snijegom. Najviša dnevna temperatura vazduha do -2°C.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.