Tužila 12-godišnjeg sestrića zbog izliva ljubavi

Izvor: Blic, 14.Okt.2015, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužila 12-godišnjeg sestrića zbog izliva ljubavi

Njujorčanka Dženifer Konel tužila je svog 12-godišnjeg sestrića Šona, navodeći da je zadobila trajnu povredu ruke zbog dečakovog "nerazumnog ponašanja".

Dženifer Konel

Do povrede je došlo 2011, kada je na svojoj rođendanskoj žurci Šon, srećan što je vidi, potrčao svojoj tetki u naručje, polomivši joj pritom ručni zglob.

Premda tvrdi da ga i dalje puno voli, 54-godišnja direktorka ljudskih resursa traži od sestrića odštetu od 127.000 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << dolara.

"Sećam se da je vozio crveni bicikl oko kuće kada sam došla. Kada me je ugledao počeo je da viče 'tetka Džen volim te', a zatim se zaleteo i skočio mi u naručje", ispričala je tetka na sudu.

Iako je sestrića opisala kao "veoma dragog dečaka", smatra da on treba da odgovara za svoje postupke, te navela da joj je povreda znatno otežala život.

"Živim u zgradi, na trećem spratu i veoma mi je teško", kazala je Konel na sudu, aludirajući na kese s namirnicama koje mora da nosi.

"Na zabavi na kojoj sam nedavno bila jedva sam uspevala da držim tanjir", požalila se ona.

Dečak, čija je majka preminula prošle godine, na sud je došao u pratnji oca.

Ostaje da se vidi da li će sud uvažiti tužbu njegove tetke i da li će Šon morati da joj plati astronomsku odštetu zbog nespretnog izliva ljubavi.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tužila 12-godišnjeg sestrića zbog njegovog izliva ljubavi

Izvor: Radio 021, 14.Okt.2015

Njujorčanka Dženifer Konel tužila je svog 12-godišnjeg sestrića Šona, navodeći da je zadobila trajnu povredu ruke zbog dečakovog "nerazumnog ponašanja"...Do povrede je došlo 2011, kada je na svojoj rođendanskoj žurci Šon, srećan što je vidi, potrčao svojoj tetki u naručje, polomivši...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.