Turkiš Erlajnsom do Majamija od 25. oktobra

Izvor: NoviMagazin.rs, 30.Maj.2015, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turkiš Erlajnsom do Majamija od 25. oktobra

Turska nacionalna avio kompanija, "Turkiš Erlajns" od 25. oktobra uvodi direktnu redovnu liniju do Majamija.

Nova linija će biti dostupna i putnicima koji putuju iz Beograda za Majami i obratno, a u ponudi je dnevni let preko Istanbula uz odličnu vremensku konekciju, saopštila je danas ta avio kompanija.

Povratna karta po ceni od 547 evra može se obezbediti do 31. jula za putovanja planirana do 5. februara 2016., osim u periodu između 15.decembra 2015. i 17. januara >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << 2016. godine.

U cenu su uključene sve takse osim usluge za izdavanje karata.

Pored Majamija, sa Turkiš Erlajnsom se može leteti do još 11 destinacija u Americi - Njujork, Čikago, Vašington, Los Anđeles, Hjuston, Boston, San Francisko, kao i do Toronta, Montreala, Sao Paola i Buenos Ajresa, piše u saopštenju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Želite direktan let iz Beograda do Majamija? Biće od 25. oktobra

Izvor: Vesti-online.com, 31.Maj.2015, 03:30

Turska nacionalna avio kompanija, "Turkiš Erlanjs" od 25. oktobra uvodi direktnu redovnu liniju iz Beograda do Majamija...Nova linija će biti dostupna i putnicima koji putuju iz Beograda za Majami i obratno...U ponudi je dnevni let preko Istanbula uz odličnu vremensku konekciju, saopštila je ta avio...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.